avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avertizare verbala de la politist
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avertizare verbala de la politist

Buna ziua,
M-am certat acum 5 zile cu o vecina, am jignit-o si a facut plangere impotriv a mea. Am fost si eu de fata cand a facut plangerea.

Politistul ne-a intrebat daca ne impacam si vecina a scris pe cerere ca nu doreste sa se ia masuri impotriva mea ci doar sa fiu avertizata si data viitoare sa se ia masuri.

Eu am declarat ca o sa caut sa o evit de acum inainte. Am plecat fara amenda, fara nimic. Poate sa mai urmeze ceva in continuare cu aceasta plangere sau s-a terminat si pot sa stau linistita?
Apar in evidenta politiei de acum incolo pentru acest incident ?
Sunt putin speriata.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: ContSters116611 , utilizator 15:26, 27 Mai 2013
Nu se va mai întâmpla nimic faţă de această situaţie, întrucât v-aţi luat angajamentul că veţi evita incidentele cu vecina pentru viitor. Aveşi grijă de acum încolo.
Multumesc pentru raspuns.
Asa cum spuneam, eu am scris in declaratia mea ca o sa o evit pe vecina de acum incolo si am scris ca am vrut doar sa discut civilizat cu ea dar totul a degenerat. Nu ma gandeam ca o sa se duca la politie.

Ea a scris in declaratie, la sfarsit ca nu doreste sa se ia nici o masura impotriva mea decat daca se repeta incidentul.

Am plecat amandoua. De atunci o evit sa nu mai am probleme cu ea. Intrebam deoarece cineva, mi-a spus ca trebuie sa vorbesc cu ea sa isi retraga plangerea facuta impotriva mea.
Pot fi probleme in cazul cand plangerea nu a fost retrasa (sa fiu chemata iar pe la politie) desi a scris ca nu are pretentii? Tot cineva mi-a spus ca o sa se faca crercetare la parchet sau asa ceva.
Imi cer scuze pentru mesajul lung dar e prima oara cand sunt intr-o astfel de situatie si sunt speriata de situatia aparuta.
Multumesc !
Plângerea se consideră fără obiect devreme ce v-aţi împăcat şi v-aţi luat angajamente. Oricum , o plângere pentru acest tip de incident nu ar fi condus la acte de cercetare şi de urmărire penală. Pentru că nu au existat violenţe, iar situaţia infracţiuniilor de insultă , calomnie , este incertă momentan în sensul că este necesar un punct de vedere oficial pentru a şti cu certitudine dacă sunt incriminate sau nu. Eu zic să staţi liniştită şi să evitaţi contactul cu oastfel de persoană, care vă provoacă.
multumesc mult pentru raspunsuri
Poate sa mai urmeze ceva in continuare cu aceasta plangere sau s-a terminat si pot sa stau linistita?

Nu stiu daca puteti sa stati linistita in cazul in care va analizati comportarea: acolo, undeva Sus sinteti iertata, dar ar trebui sa va iertati reciproc, cu vecina cu care v-ati certat, nu sa o ocoliti. Altfel ramine o stare de neliniste, de incordare care poate sa rabufneasca oricind intr-o noua cearta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare prima infatisare , reclamantul si-a retras deja plangerea Mihaela666 Mihaela666 Buna ziua . Am o mare nelamurire si va rog sa ma ajutati . In data de 13/03/2017 am o prima infatisare la judecatoria onesti pentru un caz de inselaciune ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o problema cu vecinul de la parter eu locuind ... Elllena96 Elllena96 Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul de la parter eu locuind la etajul 1 chiar de-asupra lor,aseara in jurul ore 22.30 cand imi pregateam copilul de somn ... (vezi toată discuția)
Somata telefonic de politist pentru o presupusa amenintare LILIEMA LILIEMA Buna ziua, Astazi am fost sunata de un politist ca respectiva (presupusa amanata ) careia i-am dat telefon cu aprox. 4 luni in urma , unde i-am zis sa-mi lase ... (vezi toată discuția)