avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Delegatie externa decontata pe i.i.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Delegatie externa decontata pe i.i.

Buna ziua ,
sunt i.i. si am facut o delegatie in Franta la sediul central al unei firme cu care colaborez in Romania. Am mers cu masina , am stat la cineva (nu la hotel) si am doar un bon de benzina de la plecare. Am ordin de deplasare stampilat la ei si o foaie de parcurs cu nr de KM (total circa 4100 dus-intors). Va rog sa-mi spuneti cum calculez decontul? Adica , cata motorina e deductibila si cum procedez cu diurna. Mai precizez faptul ca a fost anul trecut in intervalul 10 iunie 25 iunie. Va multumesc mult!

Alte discuții în legătură

Deductibilitate cheltuieli deplasari /activitati independete cosmm cosmm Pot deduce integral (cf 48. (4) lit. e si 38. pct 23 din norme) cheltuielile de deplasare efectuate de o persoana care obtine venituri din activitati ... (vezi toată discuția)
Decont transport ong Finuta Buzdugan Finuta Buzdugan Buna ziua, As dori unele lamuriri cu privire la decontul ordinului de deplasare intr-un ONG. Suntem o asociatie CAR Pensionari, entitate non profit, care ... (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)