Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 adydorel33 
	    	Utilizator

adydorel33 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Vasilica80	                   

Buna ziua
Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. 
La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)
	                    Vasilica80	                   

Buna ziua
Am deschis un proces prin care contest o amenda primita pentru neplata rovinietei. 
La primul termen s-a suspendat judecata pentru ca nu am depus ... (vezi toată discuția)

Ionut 81	                   

am si eu o intrebare si anume acum 2 ani am fost dat in judecaa de asociatia de propietaripentru ne plta sumei de 2200 lei din care amplatit 1300 lei din suma ... (vezi toată discuția)
	                    Ionut 81	                   

am si eu o intrebare si anume acum 2 ani am fost dat in judecaa de asociatia de propietaripentru ne plta sumei de 2200 lei din care amplatit 1300 lei din suma ... (vezi toată discuția)

Cristianp29	                   

Buna ziua,
In data de 06.06.2013 m-am prezentat la judecatoria sectorului 3 pentru un proces avand ca obiect plangere contraventionala. Toate persoanele ... (vezi toată discuția)
	                    Cristianp29	                   

Buna ziua,
In data de 06.06.2013 m-am prezentat la judecatoria sectorului 3 pentru un proces avand ca obiect plangere contraventionala. Toate persoanele ... (vezi toată discuția)