avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Portalul instantelor viruseaza computerele
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Portalul instantelor viruseaza computerele

De cand s-a schimbat portalul, in momentul in care il deschid imi intra automat si niste site-uri idioate cu reclame sexi, jocuri si altele asemenea. De cateva zile, nu mai vad ultimele informatii pe dosare la curtile de apel, iar de ieri antivirusul ma anunta ca depisteaza virusi, viermi, etc. si imi restarteaza calculatorul. Am vorbit cu cativa colegi care patesc la fel. Ce fac administratorii site-ului justitiei? Problema treneaza de prea mult timp, ei nu au observat? Cand au de gand sa faca ceva?
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 07:44, 2 Iunie 2013
Buna ziua,

Portalul instantelor nu are pentru mine acest efect la deschidere si nici la navigare. In alta ordine de idei sunt 99% sigur ca aveti spyware si adware infestandu-va calculatorul, iar daca sunteti intr-o retea de cartier sau serviciu, si colegii dumneavoastra pot resimti aceleasi efecte. Recomandarea mea e sa faceti o devirusare completa online ori cu AVG si sa va downloadati si instalati NEAPARAT programul Spybot Search & Destroy si Malwarebytes, care sunt gratuite, scanandu-va astfel calculatorul si stergand orice reclame de genul. Veti observa ca dupa scanari totul va disparea.

Chiar mi s-ar parea greu de crezut ca portalul instantelor din Romania sa fie implicat in pornografie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Mai 2013
ContSters291783, utilizator
Descarcati un CD de aici, ardeti-l si porniti calculatorul de pe acest CD: [ link extern ] /
~ Conținut șters la cerere ~
Exista antivirusi gratuiti, AVG Free, Avira Free, BitDefender Free, Avast Free (alegeti doar unul si dezinstalati mai intai antivirusul expirat).

Raspandirea de virusi este pedepsita penal doar daca e facuta intentionat.
Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
tgeorgescu, utilizator
Credeti ca cei de la centru stiu ca sunt virusati? Daca ati avea dovada ca stiu si v-au infectat intentionat poate ca ati putea sa ii acuzati de ceva. Vinovat este cel care a creat virusul, nu cei care din necunoastere il raspandesc. Exista antivirusuri gratuite, dar o data virusat e putin probabil sa mai fie dezinfectat 100%. Reinstalarea + antivirus la zi reprezinta o minima protectie.

Alte discuții în legătură

Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)
Lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in romania Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. BitDefender, producatorul autohton de solutii de securitate, a publicat astazi lista celor mai raspandite amenintari informatice din luna octombrie in ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa-mi vizualizez mesajele pe yahoo! avTodincaVeronica avTodincaVeronica De cateva zile, daca intru pe adresa de yahoo si incerc sa vad ce mesaje am primit de la avocatnet.ro, nu imi apare nimic si nu pot sa le vizualizez. Jos ... (vezi toată discuția)