avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Aplicare OG.6/2013
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Aplicare OG.6/2013

Buna tuturor,
referitor la impozitul de 0,5% pentru veniturile obtinute din exploatarea forestiera in baza autorizatiei de exploatare,spuneti-mi,va rog,cine plateste acest impozit in cazul urmator:
o societate ,desi are cod caen 0220,NU ARE licenta de exploatare.Achizitioneaza masa lemnoasa ce trebuie exploatata,pentru a vinde ulterior lemnul obtinut, DAR exploatarea o face alta societate care are licenta, aceasta din urma eliberand o factura pentru serviciile de exploatare prestate.
Problema mea este :cine plateste impozitul de o,5%? societatea care detine lemnul,la venitul realizat ( ct.707) cand il vine sau societatea prestatoare care detine licenta la venitul pe care il realizeaza prin facturarea serviciului ?
Rog pe cei care s-au intalnit cu acest aspect sa-mi spuna si mie cum procedeaza. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 00:26, 28 Mai 2013
Nu am cuvinte ca sa va pot multumi indeajuns.In baza informatiilor pe care le-am primit de la d-voastra. voi lamuri aceasta situatie.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare anaf în 2017 pentru nedepunerea d 200 2015-2016. veniturile au fost obținute în 2010, cum pot rezolva situația? razerul razerul ”Cineva”, primeste anul acesta 2017, o notificare ANAF pentru nedepunerea formularului 200 pentru venituri obtinute din exploatare forestiera” pentru ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pentru vanzarea masei lemnoase pe picior/ pfa RusRIM RusRIM Buna ziua, Sunt pensionar, proprietrar al unui teren forestier. In septembrie 2013, am incheiat cu un agent economic un contract pentru vanzare de masa ... (vezi toată discuția)
Expoatare...? elevan elevan pot exploata o padure pentru care am titlu de proprietate obtinut in urma unei hotarari judecatoresti, fara sa o intabulez? (vezi toată discuția)