avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contract de comodat auto cu masina inscrisa in Bulgaria
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contract de comodat auto cu masina inscrisa in Bulgaria

Va salut.
Sunt administratorul unui S.R.L si as dori sa stiu daca se poate incheia un contract de comodat auto intre mine si societate avand o masina inscrisa in Bulgaria. Trebuie sa mentionez faptul ca masina nu are certificat pe numele meu, eu posedand doar o procura care stipuleaza clar ca pot reprezenta proprietarul in fata tuturor organelor (administrative, fiscale, politie etc), din Bulgaria precum si din alte tari. Exista vreo posibilitate de incheiere a acestui contract, sub semnatura privata sau la un notar si care ar fi conditiile in situatia de fata?

Va multumesc.
Multa stima
Cel mai recent răspuns: user_andrei , utilizator 20:55, 26 Mai 2013
Va multumesc mult
Toata stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura in loc de act vanzare cumparare Bogdanhedy Bogdanhedy Ma intereseaza o procura totala(Model)( sa pot cumpara, sa-l folosesc, sa instrainez, sa dezmembrez autoturismul)fara sa fac acte de vinzare cumparare.Taxele ... (vezi toată discuția)
Act notarial aurel_vl aurel_vl Prin ce fel de act notarial as putea ceda dreptul de folosinta al unui autovehicul temporar , fara a fi instrainat definitiv ? Va ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat auto pentru r. moldova trebuie încheiat neapărat în fața unui notar sau poate fi și neautentificat? Georgiana Alexii Georgiana Alexii Un contract de comodat trebuie incheiat neaparat in fata unui notar sau poate fi incheiat si acasa? De exmplu: masina e pe numele mamei, am sa o folosesc eu ... (vezi toată discuția)