avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Cont inactiv
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Cont inactiv

In partea dreapta-sus scrie pe fond rosu "contul tau este inactiv.click aici(iesire cont).
De ce este inactiv,ca sunt intrat in forum,am pus intrebari,am primit raspunsuri,urmaresc intrebarile mele,etc.
Cel mai recent răspuns: visinica , utilizator 21:50, 1 Iunie 2013
Buna ziua, cred ca e ceva cu site-ul, alertele avocatnet.ro le primesc dar Alerta mesaje Forum nu.
@visinica
Va asigur ca nu e nimic cu site-ul.

Intrati in Newsletter / Alerte forum si faceti click pe Alerte forum. Acolo ar trebui sa vedeti acest topic, Subiect inactiv, si topicul Fazan pentru ca doar in acestea ati postat dupa ce ati zis ca v-ati dezabonat. Scrie asa:
Alerte mesaje Forum Avocatnet.ro
Nu e niciun subiect acolo? Ce se vede cand faceti click Alerte forum?

V-am mai explicat aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
cum trebuie sa faceti ca sa primiti alerte ca sunt mesaje noi in subiecte unde dvs. nu ati postat nimic.

Nu inteleg la ce va referiti cand spuneti m-am abonat iarasi, de data asta cu alta parola, dar nu mai primesc alertele pe care le primeam inainte, cele financiar-contabile, fiscale, expertize, adica legate de profesia mea de exp. ct.

PS: Al dvs. este si contul tzuku51? Ca nu prea inteleg nici eu, ca si CRINA51, de ce ati postat aici.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
Ares-3, moderator
Contul meu este numai visinica.
Inainte cand cineva punea o intrebare din domeniile financiar-contabile, fiscale, expertize, adica legate de profesia mea de exp. ct. primeam imediat si eu acea intrebare si urmaream rezolvarea.

Ceea ce spuneti (sau ce inteleg eu) este ca aveati activata optiunea Urmareste forum Daca doriti sa urmariti discutiile din anumite forumuri intrati in ele si faceti click pe aceasta optiune: o gasiti in dreapta denumirii forumului, pe fond gri si un semn + de culoare portocalie.
Buna seara,
Mii de multumiri pentru ajutor. Am reusit sa rezolv problema cu alertele datorita Dvs.
O seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)