~ Conținut șters la cerere ~
Spui ca acum are 15 ani dar intretii relatii cu ea de aprox. 9 luni. Acum 9 luni cati ani avea????
Cred ca daca te impaci cu mama fetei rezolvi problema!
~ Conținut șters la cerere ~
Nu sunt nici jurist nici avocat, dar iti propun o solutie Old-School. Am avut prieteni cu aceasi problema, si se rezolva relativ simplu. Ciar daca este minora, actul sexul s-a consumat de comun accord, si pe durata destul de lunga, deci exclude violul sau abuzul. Daca doamna mama merge pana la capat, si face plangere la politie, dupa mine putin problabil, trebuie sa declari ca o iubesti si vrei sa o iei de sotie. Punct. In cel mai rau caz o sa iei o condamnare cu suspendare, dar crede-ma, politistii romani sunt mult prea ocupati cu altceva decat prostii din astea. O sa fac ei in asa fel incat o sa raman dosarul pe undeva agatat, sau iau o declaratie de la fata, de intra soacrata la puscarie.
Eu zic ca ai putea sa rezolvi problema pe cale amiabila si s-o detensionezi pe maica-sa. Asta inainte de a face ea plangere la politie, iar daca a facut-o deja , o poate retrage.
Mama ei este disperata ca a scapat-o pe fica-sa din mana. Cauta sa-i explici ca totul a fost de comun acord, ca totul a fost din iubire, tu ai sentimente curate, reale fata de fica-sa, ai intentii bune si ca diferenta de varsta nu este iesita din comun. (ce ne-am face cu un baiat de 18,1 ani care a iubit o fat de 17,9 ani?)
Explica-i ca faptul ca a dus-o pe fica-sa la doctor deja a inceput s-o traumatizeze si i-a incalcat oarecum intimitatea, iar daca va continua in acest sens o va indeparta de ea si o va face de ras in fata colegilor, vecinilor, cunostintelor, chiar o stigmatiza in fata lor. In acest fel chiar ea mama ei ii va strica viitorul atat scolar cat si social.
Iar daca vei fi chemat la politie, sa te duci insotit de un avocat specializat, neaparat, nu te uita la bani!