avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot pati daca am facut sex cu o fata de 15 ani iar eu am 20?

Buna . am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cat mai repede cu niste informatii. Eu sunt impreuna cu o fata de 9 luni de zile si am intretinut relatii sexuale cu ea, problema este ca fata s-a certat cu mama ei si astazi a dus-o la un control ginecologic din care bineinteles a rezultat ca nu mai este virgina . Si m-a sunat mama ei si mi-a spus ca am profitat de ea si ca mi-am batut joc de ea si ca o sa mearga la politie si ca ma face raspunzator de faptele mele.... Eu i-am explicat ca nu eu am fost primul baiat din viata ei dar fata nu ii recunoaste mamei. Eu am 20 de ani si prietena mea are 15 ani . As vrea sa stiu ce pot pati in cazul asta....la ce sa ma astept daca mama ei merge la politie .Multumesc anticipat!

~ Conținut șters la cerere ~
Spui ca acum are 15 ani dar intretii relatii cu ea de aprox. 9 luni. Acum 9 luni cati ani avea????

Cred ca daca te impaci cu mama fetei rezolvi problema!
~ Conținut șters la cerere ~
Nu sunt nici jurist nici avocat, dar iti propun o solutie Old-School. Am avut prieteni cu aceasi problema, si se rezolva relativ simplu. Ciar daca este minora, actul sexul s-a consumat de comun accord, si pe durata destul de lunga, deci exclude violul sau abuzul. Daca doamna mama merge pana la capat, si face plangere la politie, dupa mine putin problabil, trebuie sa declari ca o iubesti si vrei sa o iei de sotie. Punct. In cel mai rau caz o sa iei o condamnare cu suspendare, dar crede-ma, politistii romani sunt mult prea ocupati cu altceva decat prostii din astea. O sa fac ei in asa fel incat o sa raman dosarul pe undeva agatat, sau iau o declaratie de la fata, de intra soacrata la puscarie.
Eu zic ca ai putea sa rezolvi problema pe cale amiabila si s-o detensionezi pe maica-sa. Asta inainte de a face ea plangere la politie, iar daca a facut-o deja , o poate retrage.

Mama ei este disperata ca a scapat-o pe fica-sa din mana. Cauta sa-i explici ca totul a fost de comun acord, ca totul a fost din iubire, tu ai sentimente curate, reale fata de fica-sa, ai intentii bune si ca diferenta de varsta nu este iesita din comun. (ce ne-am face cu un baiat de 18,1 ani care a iubit o fat de 17,9 ani?)
Explica-i ca faptul ca a dus-o pe fica-sa la doctor deja a inceput s-o traumatizeze si i-a incalcat oarecum intimitatea, iar daca va continua in acest sens o va indeparta de ea si o va face de ras in fata colegilor, vecinilor, cunostintelor, chiar o stigmatiza in fata lor. In acest fel chiar ea mama ei ii va strica viitorul atat scolar cat si social.

Iar daca vei fi chemat la politie, sa te duci insotit de un avocat specializat, neaparat, nu te uita la bani!
Ultima modificare: Joi, 30 Mai 2013
ionijhonnie, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi corupere de minori?... andrandra andrandra am 15 ani jumatate si prietenul meu are 22...vreau sa stiu daca exista vreun risc ca acesta sa fie acuzat de corupere de minori, sau daca parintii mei pot face ... (vezi toată discuția)
Ma nu mesc willi tyebowilli tyebowilli ma numesc willi si am 22 de ani si am o mica problema prietena mea are 16 anii si 7 luni si am avut relati sexsuale cu ia deci locuiesc cu ia inpreuna la ... (vezi toată discuția)
Corupere minori VladDracu VladDracu Buna ziua, eu am 30 de ani si sunt intro relatie cu o fata de 15 ani, nu am avut rapoarte sexuale pana acuma, prima mea intreabare ar fi daca e infractiune ... (vezi toată discuția)