avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termen predare carnet dupa pronuntarea sentintei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termen predare carnet dupa pronuntarea sentintei

am contestat un proces verbal de contraventie la legea circulatiei,iar instanta a respins plingerea ca fiind neintemeiata cu drept de recurs in 15 zile,eu nu doresc sa mai fac recurs si as dori sa stiu cand trebuie sa predau permisul la politia rutiera ,o sa fiu instiintat in scris si dupa aceea il predau sau ma prezint eu din proprie initiativa
evident ca politistul o sa-l anunte foarte vesel ca-i mai da un premiu de 30 de zile, din moment ce legea prevede 15 zile de la data pronuntarii.
asta e situatia, nu e primul lucru ciudat din legislatia noastra.

amuzant e si faptul ca daca te duci cu permisul doar, nu ti-l primeste. politia neavand sentinta, nu il poate lua spre suspendare. deci tot tu te duci si cu permisul, dar faci si un drum la tribunal sa scoti sentinta, sa o duci politistului, sa-ti poata lua permisul.
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
Eduard Ciprian Slai,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva si irevocabila - termen de predare a permisului AntonioStefan AntonioStefan Buna seara, Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)
Suspendare dupa contestatie the_power_25xxxx the_power_25xxxx in data de 21/09/2009 mi-a fost retinut permisul pentru depasirea vitezei legale. am facut contestatie si mi-am recuperat permisul in baza certificatului de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in urma cu un an mi s-a suspendat permisul pentru ... Mihai laz Mihai laz Buna ziua! In urma cu un an mi s-a suspendat permisul pentru 30 de zile pentru neacordare de prioritate, am facut contestatie, am pierdut procesul, am facut ... (vezi toată discuția)