avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1260 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitii intracomunitare - bauturi
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitii intracomunitare - bauturi

SC cu activitate principala caen-4754- comert cu am.electrocasnice, doresc sa import bauturi din Comunitatea Europeana si sa le comercealizez in tara , in Actul constitutiv am cod caen corespunzator dar nu ca activitate princitala, sunt neplatitor de TVA si nu am facut pina acum importuri. Va rog sa-mi spuneti ce formalitati trebuie sa indeplinesc la ANAF si(sau ) la Registrul Comertului

Alte discuții în legătură

Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Demersuri pt.vanzare en -gros jannka jannka Va rog sa-mi spuneti de ce demersuri are nevoie un SC cod caen 5630,pt a putea vinde bauturi spirtoase in regim en-gros. Va multumesc (vezi toată discuția)
Costuri srl - obiect activitate comert haine joe17 joe17 Buna seara! Am citit si am tot citit prin forum si am gasit o multime de variante despre costurile infiintarii unei firme (postate in diferite perioade).. Am ... (vezi toată discuția)