avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atestat inspector resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atestat inspector resurse umane

Pana seara! As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr.o chestiune. Sunt inspector de resurse umane intr.o institutie publica si as dori sa va intreb daca este obligatoriu sa am atestat de inspector resurse umane recunoscut de ITM, pentru ca mi.am gasit un job part-time la o firma in acest domeniu. Mentionez ca am curs de inspector de resurse umane recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si am o vechime in domeniu de peste 20 de ani. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ruxi_rbd293 , utilizator 06:53, 29 Mai 2013
Nu este obligatoriu acest lucru . Daca aveti curs de inspector de resurse umane recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei atunci nu va faceti astfel de probleme.
ITM-ul nu mai atesta inspectori de resurse umane.
va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inspector resurse umane TUDOR ADRIANA TUDOR ADRIANA As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane. Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert?? Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Caen 7830 creatza_70 creatza_70 Buna ziua, Pentru ca o societate cu cod CAEN 7830 sa functioneze legal este obligatoriu sa aiba angajat personal calificat in acest domeniu (deci sa fie ... (vezi toată discuția)
Valabilitate curs adinagea adinagea Buna ziua, Am un angajat la resurse umane care a facut un curs de inspector RU in 2005 (la o firma particulara), dar nu a obtinut atestaul de la ITM. Mai ... (vezi toată discuția)