avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire salariu- cuantum maxim
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire salariu- cuantum maxim

Buna ziua,

din cauza unor probleme financiare, a perderii locului de munca, nu am platit creditele pe care le-am luat de la doua banci. Ulterior m-am angajat si la noul loc de munca au venit 2 popriri pe salariu. Intrebarea mea este ce procent din salariu mi se va opri pentru cele doua popriri, 30% pt fiecare sau pentru amandoua? Am un salariu de 1.200 lei in acte. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Maria_Mirea , utilizator 18:45, 29 Mai 2013
Vi se va institui poprire pe jumatate din salariul net.
Si daca mai am si niste amenzi de circulatie neplatite? Eu cu cat mai raman din salariu?
Toate urmaririle asupra salariului dvs, nu pot depasi jumatate de salariu. Ce faceti cu jumatatea ramasa, e treaba dvs, puteti plati amenzile de bunavoie sau intretinerea la bloc.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bibiremariana bibiremariana Buna ziua, am un proces in care initial am castigat o suma de bani, drepturi salariale neplatite, avocatul a facut executare silita, am primit banii, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu deamb1920 deamb1920 Buna ziua, Am salariati carora, in urma unor sentinte judecatoresti, le-au venit retineri pe salariul net. exemplu : Salariat care are doua retineri ; ... (vezi toată discuția)