Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Ivanradu53 
	    	Utilizator

Ivanradu53 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 dacy_sy	                   

sunt intro intersectie semaforizata cu 3 benzi de circulatie pe sens , pe prima banda este trasat cu sageti inainte si la dreapta,eu am intentia sa ma deplasez ... (vezi toată discuția)
	                    dacy_sy	                   

sunt intro intersectie semaforizata cu 3 benzi de circulatie pe sens , pe prima banda este trasat cu sageti inainte si la dreapta,eu am intentia sa ma deplasez ... (vezi toată discuția)

Ivanradu53	                   

Buna seara !
Pe data de 11.09.2013 am termen la judecatoria sectorului 5 unde am facut o plangere impotriva unui proces verbal .
Intrebarea mea este ,oare nu ... (vezi toată discuția)
	                    Ivanradu53	                   

Buna seara !
Pe data de 11.09.2013 am termen la judecatoria sectorului 5 unde am facut o plangere impotriva unui proces verbal .
Intrebarea mea este ,oare nu ... (vezi toată discuția)

cosminy_70	                   

Invatati-ma si pe mine ce sa fac intr-o situatie ca aceasta.Intr-o intersectie din tara asta se intampla urmatoarele. banda de selectie pentru dreapta este ... (vezi toată discuția)
	                    cosminy_70	                   

Invatati-ma si pe mine ce sa fac intr-o situatie ca aceasta.Intr-o intersectie din tara asta se intampla urmatoarele. banda de selectie pentru dreapta este ... (vezi toată discuția)