avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intampinare

Buna seara !
Pe data de 11.09.2013 am termen la judecatoria sectorului 5 unde am facut o plangere impotriva unui proces verbal .
Intrebarea mea este ,oare nu trebuia sa primesc intampinare si eu pana in primul termen ?
Plangerea am facut-o pe la inceputul luni iunie.
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Ivanradu53 , utilizator 23:40, 9 Septembrie 2013
daca sa depus intampinarea trebuia sa o primiti.
Fie intimata a inteles sa nu formuleze intampinare,fie dintr-o eroare nu a fost comunicata catre dvs,oricum puteti studia dosarul la arhiva.
Mutumesc frumos pentru raspunsuri.O sa ajung acolo si o sa vad ce trimis politia .Au zis ca am trecut pe rosu ,de fapt eu ma incadrasem gresit pe banda de langa bordura unde era intermitent verde la dreapta ,fiind din alta localitate gresisem traseul (eu trebuind sa merg inainte)a venit unul din spate flash-uri claxoane ,si cu viraj stanga maxim incercam sa fac loc nebunului din spate,asta am scris si la mentiunii in procesul verbal , si din dreapta ce sa vezi politia :nu am respectat semnificatia culori rosii a semaforului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat Ivanradu53 Ivanradu53 Va salut cu tot respectul Duminica dupa amiaza pe la 17.30 eram in Bucuresti (eu sunt din alt oras) ,la o intersectie semaforizata m-am incadrat gresit ... (vezi toată discuția)
Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Regim legal pentru culorile semaforului verde și verde intermitent: când am prioritate? pinteat pinteat Stimati colegi, Stiu ca a mai fost adresata aceasta intrebare, insa nu am vazut un raspuns care sa ma edifice pentru speta pe care o am in minte. Voi ... (vezi toată discuția)