avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire suspendare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire suspendare CIM

La un contract suspendat pe o anumita perioada se doreste prelungirea acestuia, doar ca din anumite motive a trecut perioada legala in care se putea face acest lucru.
Din cate am vazut se poate face atat cu modificare cat si cu corectie; care ar fi diferenta intre ele si care ar fi de recomandat ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 29 Mai 2013
Solutia trasa de par este cea prezentata de mine anterior .

S-a facut si incetarea suspendarii initiale la vremea respectiva?
Nu s-a facut nici o decizie de incetare a suspendarii si nici decizia initiala nu s-a modificat.
Acum am de ales intre a schimba decizia initiala sau de a face o decizie de incetare a suspendarii si una de incepere a unei alte suspendari? (se poate asa ceva?)
Eu as merge pe varianta modificarii deciziei de suspendare si apoi facuta corectia la data de sfarsit a suspendarii.
Multumesc, asa o sa fac.
Practic nu exista o prelungire a suspendarii;
Daca se doreste o prelungire exista varianta de mai sus sau eventual ca persoana suspendata sa se intoarca cel putin o zi la serv. si apoi sa inceapa o noua perioada de suspendare, nu!?
Nu este obligatoriu ca persoana sa revina la munca pentru o singura zi . Prelungirea suspendarii se poate face si fara o astfel de solutie - in acest caz, se modifica numai data de sfarsit a suspendarii , data inceperii ramane aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Revisal - detasare MariaRamona MariaRamona Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am un salariat care a fost detasat la o alta firma pana in data de 03.01.2013. ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract - prelungire Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, am o situatie in care unui angajat ii inceteaza perioada de suspendare a contractului maine, 03.03.2012, zi nelucratoare. Perioada de suspendare se ... (vezi toată discuția)