avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal pentru loviri si amenintari nesolutionat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal pentru loviri si amenintari nesolutionat de 5 luni

buna ziua, as avea si eu o intrebare, fostului sot i s-a facut dosar penal in urma plangerii facute de mine si fetita pentru loviri si amenintari, dosarul este de 5 luni la parchet si inca nu s-a solutionat, in urma cu 2 saptamani am facut o cerere sa vad ce se intampla cu dosarul si inca nu am primit raspuns, unde altundeva as putea sa ma mai adresez sa vad ce se intampla si cat mai dureaza, mentionez ca dosarul este la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
71Ica, utilizator
Cel mai recent răspuns: 71Ica , utilizator 17:19, 10 Septembrie 2013
Buna ziua,
Rabdare.
Acesta este indemnul meu.
Din pacate, parchetele sunt supraaglomerate si solutioneaza destul de greu dosarele.
av. Gabriel Klein Kiritescu
cata rabdare sa avem ca victime, ne-a agresat fizic acum ne agreseaza si psihic si nimeni nu ia nici o masura...??....va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
71Ica, utilizator
Buna ziua,
Formulati reveniri la acea plangere cu aratarea noilor agresiuni.
Puteti sa solicitati sprijinul parchetului de pe langa Tribunalul Timisoara solicitand urgentarea solutionarii cauzei.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Adresati-va judecatoriei competente in vederea emiterii unui ordin de protectie, exista posibilitatea evacuarii temporare a sotului agresor.
dupa plangerile initiale, am m-ai facut inca una si o cerere de urmarire a dosarului, chiar am fost in audienta la procuror, insa d-na prim procuroare de servici nici macar nu a ascultat ce am avut de spus, mi-a luat cererea si mi-a spus LA REVEDERE ASTEPTATI RASPUNSUL ACASA, il astept din data de 09.05.2013

Alte discuții în legătură

Ordin de protectie 71Ica 71Ica buna ziua, am obtinut un ordin de protectie cu evacuarea fostului sot si nu vrea sa execute, am apelat la politie si spun ca ei nu pot sa faca nimic, va rog ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua, Intentionez sa cer un ordin de restrictie impotriva fostului meu sot care ma forteaza sa ma impac cu el. Motivul separarii de el a fost violenta ... (vezi toată discuția)
Cum demostrez hartuirea psihica din partea sotului si cum obtin inlaturarea lui din apartament teodora27 teodora27 Buna ziua, Speta mea este urmatoarea: Casatorie de 20 ani, 2 copii minori. Sotul care inseala nu vrea sa plece din apartament, nu vrea sa discute ... (vezi toată discuția)