avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Next steps...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Next steps...

Care sunt urmatorii pasi dupa ce ridicam Deciziile de la Barou? Trbuie sa mergem la Administratia financiara sa ne inregistram/? Cum se completeaza acea declaratie? Si care sunt pasii urmatori?...Daca este cineva care deja s-a lovit de aceste probleme...ni le puteti impartasi si noua?:) Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Arancia , utilizator 20:35, 20 Martie 2009
In termen de 15 zile de la data la care v-au fost aprobate contractele de colaborare si vi s-a emis decizie in acest sens trebuie sa mergeti sa va inregistrati la administratia financiara de la domiciliu si pt codul fiscal la adm financiara de la sediul cabinetului/sca la care lucrati.
formularele si procedura v-o poate indica inspectorul fiscal la care veti fi arondat.. practic completati niste declaratii si vi se stabileste un impozit anticipat pe un venit estimat.
mult succes !
Av. J. Watkins
Administratia financiara de la sediul cabinetului/ sca este cea pt. persoane juridice in cazul sca, respectivi cea pt persoane fizice in cazul celorlalte forme de exercitare a profesiei, care nu au personalitate juridica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare de stagiar:) avstagiar avstagiar Stimati colegi, Fiind la inceput de profesie am cateva nelamuriri legate de obligatiile mele fiscale, astfel incat as fi recunoscator pentru orice sfat, mai ... (vezi toată discuția)
Avocat stagiar - inscriere la administratia financiara yx32_angel yx32_angel Am o intrebare pentru avocatii stagiari...care s-au inscris deja la administratia financiara... Ne puteti informa si pe noi, ce ce urmeaza sa mergem sa facem ... (vezi toată discuția)
Dupa ce ai semnat contractul cu maestrul Daniladion Daniladion O rugaminte pentru cei care au trecut prin inscrierea in barou: dupa ce ai semnat contractul cu maestrul ce pasi trebuie sa urmezi? (vezi toată discuția)