avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... filmare fara acordul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

filmare fara acordul meu

buna ziua,
m-au filmat si m-au postat pe facebook fara acordul meu

a postat si un articol care nu este in totalitate adevarat

filmarea este facuta intr-un bloc si nu a avut acordul tuturor locatarilor locatarilor
ba mai mult cu camera ascunsa

Considerand ca am fost pus intr-o situatie jenanta , atat eu cat si familia mea,
pot sa dau in judecata persoana respectiva?

Ca sa fiu mai explicit postarea filmarii si a articolului este aici:[ link extern ] /

va rog un raspuns si daca exista si temei legal va rog detalii, va multumesc

Alte discuții în legătură

Postarea de material video cu continut sexual pe site-uri de profil ContSters329725 ContSters329725 Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu o chestiunea. Am o amica (25 de ani) si care in anul 2013 a avut o relatie cu un baiat (26 ani) si baiatul a ... (vezi toată discuția)
Lucrez in kaufland, cel de la paza l-a confundat pe ... Emmy92 Emmy92 Buna ziua, Lucrez in Kaufland, cel de la paza l.a confundat pe un client cu un domn care cu o zi înainte a furat niste lucruri. Am fost rugat de acesta sa ... (vezi toată discuția)
Dreptul la intimitate Alerim84 Alerim84 Buna ziua! As vrea si eu un sfat. Am aflat ca fostul meu prieten m-a filmat cu o camera ascunsa non-stop, ca el era plecat in deplasare si vroia sa stie ce ... (vezi toată discuția)