avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratii avere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratii avere

Buna ziua,
As dori sa stiu daca cei din conducerea unui spital, care apartine de un consiliu judetean trebuie sa depuna declaratii de avere dupa legea 176/2010 (ANI) sau dupa ordinul 632/2006 (ministerul sanatatii) ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 10 Iunie 2013
Singurul act normativ in care apar nominalizate functiile pentru care exista obligatia depunerii declaratiilor de avere este Legea nr. 176/2010. Acolo gasiti mentionate "persoanele " care au aceasta obligatie
Art. 1 din Legea nr.176/2010
(1) Dispozitiile prezentei legi se aplica urmatoarelor categorii de persoane, care au obligatia declararii averii si a intereselor:
..
32. persoanele cu functii de conducere si de control din cadrul unitatilor sistemului de invatamant de stat si unitatilor de stat din sistemul de sanatate publica;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de avere si de interese -personal contractual ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca intr-o instituşie publica personalul contractual - de exemplu soferi, muncitori, personalul imbarcat pe nave ...sunt obligaţi să ... (vezi toată discuția)
Actualizare declaratie avere si interese la incheierea colaborarii costud costud O perioada am detinut o functie pentru care depuneam anual declaratie de avere si interese. In martie 2015 am renuntat la respectiva functie si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratiile de avere si de interese wap54 wap54 Buna ziua, Va rog frumos sa imi specificati daca persoanele care apar pe site-ul Directiei sanitar veterinare ale unui judet cu Declaratii de avere si de ... (vezi toată discuția)