avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lege jocuri de noroc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lege jocuri de noroc

Buna ziua!
Am o neclaritate. Conform legilor in vigoare se considera joc de noroc acea activitate comercială care îndeplineşte cumulativ următoarele condiţii:
a) se atribuie câştiguri materiale, de regulă băneşti;
b) organizatorul face o ofertă publică a unui potenţial câştig;
c) participantul acceptă oferta organizatorului;
d) se percepe o taxă de participare direct sau disimulat;
e) câştigurile sunt atribuite prin selecţia aleatorie a rezultatelor evenimentelor care fac obiectul jocului, indiferent de modul de producere a acestora.

Mai exact, cum se "traduce" litera e?
Astept raspuns!
As dori raspunsuri de la persoane care lucreaza in domeniul juridic.

Cel mai recent răspuns: McV2500 , utilizator 19:59, 13 Iunie 2013
Buna,
Art 10. 1) OUG 77/2009
a) jocuri loto, dacă sunt folosite rezultatele pur aleatorii ale unor evenimente ce constau în extrageri de numere, de litere, bilete sau simboluri, indiferent de procedurile şi caracteristicile mijloacelor utilizate pentru efectuarea extragerilor (urne, roţi, cupe şi alte asemenea mijloace) care nu se desfăşoară în prezenţa jucătorilor. În această categorie se includ: loteriile, inclusiv cele instantanee, şi orice joc de noroc care nu se desfăşoară în prezenţa jucătorilor şi care constă în extrageri de numere, de litere, simboluri, formulare sau bilete, prin intermediul cărora pot fi obţinute diverse câştiguri determinate de evenimente care nu se desfăşoară în prezenţa fizică a jucătorilor, cu excepţia jocurilor de noroc definite în continuare;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate pariuri, jocuri de noroc criss888 criss888 Buna seara Vreau sa imi fac o firma cu activitate pariuri, jocuri de noroc. Activitatea se va desfasura in felul urmator: se va incheia un contract de ... (vezi toată discuția)
Un joc de cultura generala este joc de noroc????? elyon85 elyon85 Buna ziua...am si eu o intrebare...Daca am un concurs de cultura generala ..gen Conquiztador..in care cate 2 participanti raspund la intrebari iar cel care ... (vezi toată discuția)
Slot machine tip totem Irimia Claudiu Irimia Claudiu As vrea sa stiu daca in romania se pot legaliza aparatele de jocuri(noroc) care functioneaza doar conectate la internet. Masinile sunt simple,contin o ... (vezi toată discuția)