avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procedura concesionare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procedura concesionare teren

Cum se procedeaza pentru a se concesiona un teren,
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 22:21, 3 Iunie 2013
Mergeti la primarie.
concesionarea nu se face de la primarie, nu m-am exprimat corect.
Terenul este detinut de o prsoana fizica unde o sc vrea s-a faca o constructie, ce fel de act se poate face, fara contract de comodat
Faceti o conventie prin care persoana care detine terenul sa ii confere un drept de superficie societatii care vrea sa construiasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesiune constructie - contract de comodat niky99 niky99 Buna ziua Am facut un contract de comodat pentru terenul meu cu o societate, in contractul de comodat specificandu-se cadurata este " pentru toata durata ... (vezi toată discuția)
Cum pot construi pe persoana juridica o casa daca terenul e pe persoana fizica? Cimpeancalin Cimpeancalin Vreau sa construiesc un duplex, pe care vreau sa-l vand ulterior. Terenul pe care se va ridica constructia este proprietate personala, dar vreau sa construiesc ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala - evacuare de pe terenul inchriat danirodriguez danirodriguez Buna ziua Se poate cere evacuarea unei societati comerciale (o spalatorie - cladirea ii apartine) de pe terenul proprietate personala a unei persoane fizice ... (vezi toată discuția)