avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit cu acte false
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit cu acte false

buna ziua am si eu o problema care ma macina foarte rau, si anume
in anul 2011lucrand la casa unei cunostinte, acesta auzinduma ca ma descurc foarte greu cu banii , mia zis ca dece nu fac un credit la banca , la randul meu i-am zis ca nu este posibil pt ca nu sunt angajeat cu carte de munca , dupa care el m-ia zis ca nu conteaza ca se poate rezolva ca are el pe cineva cu o firma si ma poate baga la firma respectiva ca angajeat si dupa acea i-mi poate da toate actele necesare optineri unui credit, bine inteles contra unui comision de 30 la suta din creditul optinut, ne stind cu ce am de aface am aceptat si asea am optinut 2 credite de la doua banci diferite tot sub indrumarea acestuia am depus actele procurate de acesta la doua banci, am optinut creditele dupa care am dat o parte din bani ridicati cunostintei mele.
problema a venit in momentul cand nu am mai facut fata cu ratele si am avut nevoie de ceva acte de la firma , pt a le duce la banca , am apelat la acea cunostinta , si m-ia zis ca ce il intereseaza pe iel , sa ma descurc, ca el sia facut treaba o data , tocmai atunci mi-am dat seama in ce mam bagat
de acea va rog cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri , ca nu mai stiu incotro sa o iau mai ales ca sunt o persoana cu familie si doi copii cel deal doile urmand sa vina pe lume in luna iulie, simpt ca o iau razna nu mai am nici un chef de viata mai ales ca nu am avut de aface vreo data cu legea nu am platit nici o data o amenda. de acea mam gandit de mai multe ori sa ma duc la politie si sa declar totul pt ca nu mai suport sa stau cu gandul ca copii mei sa faca foamea cat eu probabil voi ajunge la inchisoare. va multumesc
Inca nu va duceti la nici o banca, lasati sa isi faca ei treaba la banca, sa stiti ca nu le va fi usor

Banca va da peste "prietenii" dvs, iar explicatiile vor trebui sa le dea prietenii dvs. Spune-ti sa dea toate explicatiile Societatea comerciala. Era clar ca ei mai mai facut astfel de lucruri

Daca doriti avocat, luati-va avocat (minunat ar fi escrocii sa va dea banii inapoi, daca un avocat vorbeste cu ei. insa asta costa, incercati sa apelati la un profesionist.)

Momentan inca sunteti nevinovat si naiv, dati intreaga vina pe societatea comerciala si sa popreasca acolo. Probabil ca ati fost concediat intre timp sau nu mai existati pe la firma.

Eu nu cred ca e inselaciune, din moment ce a platit o parte din bani.
Nu cred ca este fals, pana cand nu se dovedeste ca este.

Daca omul plateste tot, nimeni nu va reclama nici o paguba si nici un fals.
Momentan sunteti de buna credinta.

Este adevarat ca o parte din vina e a dvs, dar, personal va cred ca sunteti naiv,

Singura mea indoiala este semnatura din fise, daca chiar apartine administratorului, cu adevarat. Scaparea dvs e ca si altii se "plang" de acelasi lucru si adevarul va iesi la suprafata.

De fapt nu sunteti naiv de loc, ati luat o gramada de bani.

Nici un avocat nu o sa va rezolva cazul pe internet.
Numai in baza actelor respective ai obtinut creditele?
Sotia este si ea implicata?
nu sotia nu este inplicata nu are nici cea mai mica legatura , iar in legatura cu actele da doar cu actele respective am optinut creditul , adica fise fiscala , adeverinta de salariat, si copie dupa contractul de munca ,
Sa sti ca eu am avut de a face, asa cum ti-am mai spus, cu un astfel de proces in firma in care am lucrat. Am fost in situtia de a-mi recunoaste semnatura falsificata de catre cei care se ocupau cu asa ceva. Sa nu te lasi intimidat daca vei ajunge la politie. sectia de infractiuni economice se va ocupa de caz. Este greu se se dovedeasca ca ai fost angajat pentru ca in situatia respectiva trebuie sa existe state de plata semnate de tine, declaratii de asigurat la CAS si CASS, etc. Carti de munca nu mai exista, nu mai au regim de acte speciale, pot fi falsificate cu carul. Altele sunt actele care dovedesc vechimea si calitatea de angajat. Sustine peste tot ca interesul creditului a fost al excrocului, pentru a-si insusi cota de 30%, exagerat de mult pentru un astfel de seviciu. Si dovada vaniturilor mi se pare uriasa la sumele care ai reusit sa le incasezi din credite. Ce meserie aveai pe adeverinta? Se potriveste cu meseria pe care o ai si cu castigurile din astfel de meserie? Toate te vor ajuta sa dovedesti ca esti o victima.
doichitahorescu a scris:

Toate te vor ajuta sa dovedesti ca esti o victima.

Imi cer scuze, urmaresc cu interes subiectul si nu pricep aceste fraze ce se repeta obsesiv: "esti o victima". Nu inteleg cum poti avea cunostiinte de drept penal general si sa califici o persoana implicata intr-o asemenea speta ca fiind o victima...Cu totii am participat la cursurile de participatiune penala sau la cel de "Pluralitate de infractori". Mie, desi penalul nu-mi suscita un interes primar, imi pare situatia pliata perfect pe notiunea de pluralitate constituita. Cum poate califica cineva o persoana care participa cu intentie la savarsirea unei astfel de infractiuni ca fiind victima? Chiar astept sa fiu luminat de un penalist cu experienta...

Alte discuții în legătură

Credit banca ionutdj ionutdj buna ziua.asi dori si eu un sfat la intrebarea mea. in anul 2011, la indrumarea unei persoane,profitand de faptul ca stia ca am nevoie de bani mia propus sa ... (vezi toată discuția)
Acte false pentru credite Godacul Godacul Buna ziua. Am o problema la care as dori sa aflu cateva raspunsuri, indrumari, sfaturi, etc. Despre ce este vorba? Pe vremea cand se puteau face credite ... (vezi toată discuția)
Credit banca adeverinta salariat falsa karinacarmen karinacarmen am facut un credit la banaca cu ajutorul unui angajator care a fost deacord sa ma ajute dandu-mi o adeverinta de salariat chiar daca eu nu lucram la firma ... (vezi toată discuția)