Avem niste credite cu rate restante +datorii la utilitati.Pensia sotiei e de 1.200Ron.Avem in proprietate o masina pe care nu reusim s-o vindem si casa sotului mostenita.Cei de la utilitati ne amenita cu debransari iar bancile cu executia silita.Ce avem de facut ca sa rezolvam aceasta problema??
Prin datorii la utilitati intelegeti sume cu titlu de restanta inregistrate la asociatia de proprietari,sau este vorba despre contracte individuale incheiate cu furnizorii de servicii?
Incercati negocierea si incheierea de angajament de plata cu furnizorii de servicii
Incercati reesalonarea platiilor catre banci sau refinantare
Situatia d-voastra este intr-adevar delicata. In cazul executarii silite s-ar adauga sume suplimentare. Va sfatuiesc sa incercati sa platiti. Nu stiu care este cuantumul sumelor pe care le datorati, motiv pentru care nu merg mai departe cu ipotezele.
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Datorii
mirelamihail
Buna ziua , am si eu o intebare . Figurez cu o restanta la intretinere in val de 1700 lei am ajuns in aceasta situatie pt ca nu mai fac fata bancilor . Am ... (vezi toată discuția)