avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita sotie pensionara + sot fara venituri. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita sotie pensionara + sot fara venituri. Sot cu casa mostenita.

Avem niste credite cu rate restante +datorii la utilitati.Pensia sotiei e de 1.200Ron.Avem in proprietate o masina pe care nu reusim s-o vindem si casa sotului mostenita.Cei de la utilitati ne amenita cu debransari iar bancile cu executia silita.Ce avem de facut ca sa rezolvam aceasta problema??
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:36, 4 Iunie 2013
Prin datorii la utilitati intelegeti sume cu titlu de restanta inregistrate la asociatia de proprietari,sau este vorba despre contracte individuale incheiate cu furnizorii de servicii?
Incercati negocierea si incheierea de angajament de plata cu furnizorii de servicii
Incercati reesalonarea platiilor catre banci sau refinantare
Situatia d-voastra este intr-adevar delicata. In cazul executarii silite s-ar adauga sume suplimentare. Va sfatuiesc sa incercati sa platiti. Nu stiu care este cuantumul sumelor pe care le datorati, motiv pentru care nu merg mai departe cu ipotezele.
Ati putea vinde casa si sa va platiti datoriile, iar cu restul sa va luati o casa mai mica.

Daca nu o vindeti dumneavoastra, v-o vand silit creditorii, la un pret de nimic si riscati sa ramaneti si fara casa si cu datorii in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita dana tudor dana tudor am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)
Datorii mirelamihail mirelamihail Buna ziua , am si eu o intebare . Figurez cu o restanta la intretinere in val de 1700 lei am ajuns in aceasta situatie pt ca nu mai fac fata bancilor . Am ... (vezi toată discuția)