avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model contract de subinchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model contract de subinchiriere

Buna ziua,

Imi puteti da un model de contract? si am niste intrebari, daca in contractual initial de inchiriere nu era admisa subinchirierea, si proprietarul este de accord acum, ce se face in situatia asta? putem face un act aditional prin care modificam acest art????? sau cum?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mgeorgiana , utilizator 10:54, 4 Iunie 2013
faci act aditional sau obtii acordul lui scris. model de contract e ctr initial de inchiriere.
Cine declara la dministratia financiara cont. de subinchiriere, locatorul sau sublocatarul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chiriasul doreste contract comodat pt. un tert (sc) ContSters84851 ContSters84851 Buna ziua tuturor, Sunt persoana fizica - proprietar [u]apartament cu 2 cam.+ dependinte, inchiriat[/u] (tot) legal unei societati comerciale (ob. pr. ... (vezi toată discuția)
Contract de subinchiriere spatiu Ramona24 Ramona24 Salut! iN C ONTRACTUL CADRU DE INCHIRIERE SUNT STABILITE ANUMITE CLAUZE...CHIRIASUL SUBINCHIRIAZA LA RANDUL LUI SPATIUL( cu acordul proprietarului) ... (vezi toată discuția)
Contract subinchiriere VIORICA IORGULESCU VIORICA IORGULESCU Buna seara, Am nevoie de un sfat.... am subinchiriat un spatiu comercial, chiriasul s-a obligat prin contract ca-mi va obtine aprobarea de la proprietar si ... (vezi toată discuția)