avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa-mi retrag o plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa-mi retrag o plangere penala

Vreau sa-mi retrag o plangere penala. Cum procedez?
Nu am chef sa ma duc pana la sectie de politie, pot sa trimit cererea prin posta?
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 09:43, 5 Iunie 2013
Nu,,pentru ca trebuie sa depuneti personal cu actul de indentitate o declaratie .."aproximativ motivata."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz politie primire reclamatie sebeni sebeni Mi-am gasit masina vandalizata in parcare.Intersectia unde locuiesc este monitorizata de camere de luat vederi.Am sunat la un numar de informatii de la ... (vezi toată discuția)
Citatie parte vatamata andreion1 andreion1 Acum ceva timp am luat o teapa pe internet. Am facut reclamatie pe internet apoi m-am dus la politie si am declarat ca nu vreau sa iau parte la proces ca parte ... (vezi toată discuția)
Cum se poate retrage o plangere la politie romina8981 romina8981 Buna ziua! In urma unei altercatii cu iubitul care s-a soldat cu o lovitura la nas, a fost chemata Politia si s-a mers la sediul Politiei unde s-a depus o ... (vezi toată discuția)