avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... protocolul poate fi asimilat contractului?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

protocolul poate fi asimilat contractului?

Buna ziua
Am un protocol de colaborare cu un ONG care doresc sa inceteze. In protocol este specificat faptul ca acesta inceteaza numai cu acordul partilor. Una dintre parti doreste denuntarea acestuia iar cealalta parte,nu doreste.
Protocolul este incheiat pe perioada nedeterminata.
Ma pot prevala de dispozitiile art. 1277 din Codul Civil?Respectiv:"contractul incheiat pe perioada nedeterminata poate fi denuntat unilateral de oricare dintre parti cu respectarea unui termen rezonabil de preaviz"
Multumesc

Alte discuții în legătură

Reziliere contract-probleme MrFB MrFB Buna ziua, In calitate de agent imobiliar am semnat un contract de colaborare cu o alta agentie pe o perioada nedeterminata.In contract singurele clauze de ... (vezi toată discuția)
Contractul comercial cu termen nelimitat este legal? AlaTurca AlaTurca Buna ziua, Suntem in discutii de colaborare cu unul dintre marile hipermarketuri ca si furnizor de produse, iar termenul contractului este nelimitat. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract administrație de bloc adidanni adidanni Bună ziua, toți proprietarii am primit azi un e-mail din partea administratorului de bloc ca a decis în mod unilateral (din motive obiective)încheierea ... (vezi toată discuția)