nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

Adriantot 
	    	Moderator

Adriantot 
	    	Moderator	    

proprietaru 
	    	Utilizator

proprietaru 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

iar aberatii..iar interpretari gresite..de ametiti omul..si asa apar cei rai care nu si platesc datoriile
~ final discuție ~
 carymen	                   

buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)
	                    carymen	                   

buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)

elena covaci	                   

in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)
	                    elena covaci	                   

in cadrul asociatiei noastre s-au aplicat 2 tipuri de penalizari:penalizari de 0.2% pe zi si penalizarile ce au venit de la furnizori conform restantei din ... (vezi toată discuția)

Osanca	                   

Buna ziua,
imi puteti spune daca din fondul de penalitati se pot achita facturile primite de la furnizori sau din acei bani se achita doar ... (vezi toată discuția)
	                    Osanca	                   

Buna ziua,
imi puteti spune daca din fondul de penalitati se pot achita facturile primite de la furnizori sau din acei bani se achita doar ... (vezi toată discuția)