avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locuri de munca ANOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locuri de munca ANOFM

Buna ziua,
As dori sa stiu daca posturile vacante afisate pe site-ul ANOFM - ocuparea fortei de munca- se adreseaza doar persoanelor aflate in somaj sau pot aplica si alte categorii de persoane.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudela , utilizator 21:18, 7 Iunie 2013
Multumesc frumos!
In principiu, sunt adresate celor care sunt inscrisi la AJOFM.
Pot solicita ajutorul lor in privinta datelor de contact a firmelor care angajeaza? Pentru ca se publica pe site-ul lor diferite locuri de munca vacante, iar pentru informatii suplimentare trebuie sa sun la sediul AJOFM...sau sa ajung la ei. Ma gandesc sa nu ma fac de ras daca ajung acolo si le spun ca nu sunt in somaj..Multumesc!
Da, puteti sa le solicitati ajutorul in privinta datelor de contact a acelor firme.

Alte discuții în legătură

Situatie locuri vacante si instiintare incadrare - se anunta la: gina2010 gina2010 Buna ziua, unde se anunta situatia locurilor vacante si incadrarile la somaj: unde viitorul salariat isi are domiciliul sau unde firma are sediul sau punctul ... (vezi toată discuția)
Legea somajului gabriela25 gabriela25 buna!sunt ,gabriela, astazi am fost sa imi gasesc un loc de munca la bursa locurilor de munca ;organizata de AJOFM,iar acolo am fost intrebata dacva pot sa ma ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)