avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Situatie locuri vacante si instiintare incadrare - se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Situatie locuri vacante si instiintare incadrare - se anunta la:

Buna ziua, unde se anunta situatia locurilor vacante si incadrarile la somaj: unde viitorul salariat isi are domiciliul sau unde firma are sediul sau punctul de lucru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:13, 12 Noiembrie 2015
Lista cu locurile de munca vacante se transmite la Agentia de Somaj de pe raza de activitate a firmei (a punctului de lucru).
multumesc frumos; am intrebat acest lucru deoarece am intalnit multe agentii anofm la care a contat domiciliul viitorului salariat (in alte judete decat cel al firmei) fiind foarte greu insa ca repartitiile sa ajunga la sediul societatii.
In cazul in care doriti o dispozitie de repartizare de la AJOFM de domiciliu solicitati angajatorului o copie dupa Lista cu locurile de munca vacante depusa la celalalt AJOFM si va prezentati cu ea la AJOFM de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie locuri vacante si punct de lucru al firmei gina2010 gina2010 Buna ziua, daca angajez o persoana la un punct de lucru al companiei din alt judet, unde trebuie sa trimit situatia locurilor de munca vacante ? la agentia ... (vezi toată discuția)
Repartitie somaj Vioreld Vioreld buna ziua. daca o societate are sediul intr-un oras si vrea sa angajeze un salariat dintr-un alt oras, repartitia de la somaj se obtine de la agentia cu sediul ... (vezi toată discuția)
Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)