avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj

Buna ziua,

Mama mea beneficiaza de o indemnizatie de somaj incepand din noiembrie 2012.
Avand in vedere ca in aceasta perioada nu a reusit sa se angajeze as vrea sa aflu in ce masura poate beneficia in continuare de o anumita indemnizatie, dupa expirarea perioadei de 9 luni de zile.

Auzisem (nu stiu cat de veridica e informatia) de o indemnizatie suplimetara pe o perioada de 6 luni de zile avand 1/2 din valoarea initiala a indemnizatiei de somaj.

Astept raspunsul Dumneavostra.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:52, 6 Iunie 2013
Incepand cu luna martie 2002, de cand se aplica Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, dupa terminarea perioadei de somaj indemnizat nu se mai acorda nici o alta suma de bani.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj + salariu? naomi_naomi naomi_naomi Buna ziua! Am absolvit facultatea in luna iulie 2012 si avand in vedere ca nu am reusit sa ma angajez intr-o perioada de 60 de zile de la absolvire, in data ... (vezi toată discuția)
Somaj absolventi Goanga88 Goanga88 Daca au expirat cele 60 de zile de la absolvirea facultatii, fara ca dosarul de somaj sa fie depus, ce se intampla? Nu mai beneficiez de somaj deloc? Va ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj roxanik18 roxanik18 imi puteti spune va rog daca pentru indemnzatia de somaj pentru absolventi te poti inscrie doar intr-un termen de 60 zile sau poti si dupa. (vezi toată discuția)