avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Card de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Card de salariu

Buna ziua,

Am un card de salar la o banca.De curand am schimbat angajatorul si mi-a spus sa-mi fac alt card de salar,la o alta banca.De ce nu il pot folosi tot pe acelasi? Daca imi schimb angajatorul de mai multe ori pe an,imi tot fac atatea carduri??Nu e o prostie?
Stie cineva sa-mi raspunda? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters288491 , utilizator 20:00, 6 Iunie 2013
Plata salariului prin card nu este obligatorie. Cred ca aici este vorba despre politica bancii si a angajatorului.
stiu ca nu este oblgatorie plata pe card.Intrebarea mea era daca imi pot pastra primul card,fara sa tot imi fac altele cand imi schimb angajatorul.
Da, va puteti pastra primul card . Nu va obliga nimeni sa va faceti noi carduri la schimbarea angajatorului.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate carduri salarii accexpert accexpert As dori sa deschid un subiect cred eu putin controversat. Obligativitatea deschiderii unui cont bancar (cu card atasat) la schimbarea locului de munca intr-o ... (vezi toată discuția)
Limita de credit symo75 symo75 Am o descoperire de card la o banca de 1000 ron .Firma la care lucrez a schimbat banca de livrare a salariilor,si am ramas cu datoria la acea banca.De curand a ... (vezi toată discuția)
Reducerea fortata a veniturilor prin virarea salariului pe card papusa1408 papusa1408 Buna ziua! Lucrez de doi ani si jumatate la un angajator, care in tot acest timp nu a dorit sau intrunit conditiile pentru a negocia cu vreo banca eliberarea ... (vezi toată discuția)