Este interzis contractul de comodat intre persoana fizica (comodant) si persoana juridica (comodatar) ? Pentru deschidere punct de lucru trebuie inregistrat la Registrul Comertului acest contract? Trebuie inregistrat si la finante?
Domnule "Anonim" nu vreau sa va supar dar noi vorbeam de formalitatile care preced inregistrarea la Registrul Comertului.
Dupa infiintarea punctului de lucru de lucru trebuie sa te duci sa-l declari la Administratia financiara, ceea ce nu are nici o legatura cu ceea ce discutam noi.
pai fii atenta, cand am inceput discutia m-am referit la raspunsurile date de tine la intrebarile:
Este interzis contractul de comodat intre persoana fizica (comodant) si persoana juridica (comodatar) ? Pentru deschidere punct de lucru trebuie inregistrat la Registrul Comertului acest contract? Trebuie inregistrat si la finante?
raspunsurile tale au fost:
>1. Nu >2. Da >3. Nu
in ordinea intrebarilor si a raspunsurilor ce poti deduce din ce ai raspuns tu?
in fine, poate s-a lamurit omul ce trebuie sa faca ca de fapt asta e ideea ...
contractul de comodat tb inregistrat la finante, se cere la registru com.
nu este necesara forma autentica.
eu asa am procedat.
alt anonim
contractul de comodat nu se inregistreaza la finante , dat fiind faptul ca transmiterea posesiei se face cu titlu gratuit.
Nepresupunand obtinerea nici unor venituri nu intereseaza M.F.-ul.
Se inregistreza la ONRC pentru a face dovada posesiei spatiului unde urmeaza sa desfasori activitatea. Ce e asa de greu de priceput.
contractul de comodat e cu titlu gratuit, bre. N-are treaba cu administratia financiara. Daca era de inchiriere iti lua statu' banu' si trebuia sa stai la cozi la finante. Cu cel de comodat e alta treaba. Acum, daca dai de un nerod, te-ar putea trimite si sa-l inregistrezi si sa l faci autentic, etc... Nu stiu de ce ne noi romanii tinem sa ne scarpinam in cap cand ne mananca in fund... nu trece asa...
Contract de comodat
taie
Buna ziua,
Am o nelamurire: o persoana fizica detine un spatiu, proprietatea sa ,pentru activitate comerciala.Aceasta persoana are o societate comerciala si ... (vezi toată discuția)