avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Agresare masina in parcare. Cum dau in judecata ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Agresare masina in parcare. Cum dau in judecata ?

Buna ziua,

In dimineata aceasta , in urma unei altercatii verbale pe tema locului de parcare cu o vecina, m-am ales cu o portiera indoita cu piciorul de catre vecina. Adversarul fiind femeie, n-am putut avea reactii prea dure. Singura cale de rezolvare pe care o vad e cea in justitie.

O problema ar fi lispa martorilor si a altor materiale demonstrative (poze, filme, etc). Eram doar eu cu sotia si vecina isterica.

Masina are asigurare CASCO.

Ce pot face pe cale legala sa-i usture cat mai mult la buzunar ?

Va multumesc.

Plângere la Politie pt infractiunea de distrugere.
De dat poti sa o dai in judecata dar fara probe nu ai cum sa castigi.
O solutie ar fi sa mergi la politie sa-ti incheie un proces-verbal de avarie si sa-ti dea dovada pentru reparat autoturismul, dupa care mergi la inspecorul de la societatea de asigurari sa vina sa faca constatarea si sa-si dea acordul pentru plata reparatiei.
Pe urma nu are decat societatea de asigurari sa se indrepte impotriva vinovatului.
De regula, asigurarea CASCO nu acopera vandalizarea masinii; deci nu-ti poti recupera prejudiciul decat de la ''vecina''.
Vezi intai ce prevede contractul de asigurare.
Sper ca ai rezolvat problema, totusi a trecut o luna.Pe viitor declara la politie ca ai gasit masina avariata in parcare, asta ca sa nu te complici cu asiguratorul si sa nu-l complici nici pe el.Pt. vecina se gasesc alte metode de usturare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata pentru accident fara rca ciumpylica ciumpylica Buna ziua, Cu o saptamina in urma am trecut pe langa un TIR parcat, chiar in acel moment soferul autocamionului a deschis portiera , astfel mi-a indoit ... (vezi toată discuția)
Masina lovita de o tabla cazuta de pe bloc iulian1981 iulian1981 Masina parcata in fata blocului mi-a fost zgariata si lovita de o tabla cazuta de pe bloc in urma unei furtuni. A fost indoita plafoniera si o portiera, iar ... (vezi toată discuția)
Refuz reparatie casco george_valentin george_valentin Buna ziua, Sunt proprietarul unei polite casco \"premium\" la Grawe Romania. Luna trecuta, am reusit performanta de a imi avaria masina pe partea dreapta ... (vezi toată discuția)