avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Rectificarea declaratiei privind impozitul pe ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Rectificarea declaratiei privind impozitul pe profit(101)

buna ziua, la o sc cu probleme, am refacut contab complet, si automat ca a iesit imp pe proft de recuperat pe 2011, pot sa fac rectificativa pe 2011?credeti ca este vreo problema?daca da cum pot rezolva??

va multumesc mult
Puteti face rectificativ la D 101.Daca s-a modificat impozitul faceti cerere de corectie.
cum cerere?am facut rectif in modelul decl 101 din 2011, iar cand am ajuns la ghiseu mi-a sp sa-l salvez pe o disketa nu pe stik si sa-l salvez in format txt. eu nu am salvat niciodata in txt, in cel mai rau caz in xml. va multumesc mult pt ajutor!
La unele administratii se solicita si cerere de corectie in cazul in care impozitul pe profit se modifica,plus balanta .
Xml-ul vi l-a cerut,nu txt-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 710-eroare aura.radulescu aura.radulescu As avea nevoie de o lamurire, va rog. Am depus in ian 2011 o decl 710 rectif la decl 100 din iunie 2010, cu suma impoz/profit mai mare decat cea initiala. Pe ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)