De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Un poliţist a fost prins de catre colegii săi în timp ce intenţiona să cumpere volumul „Critica raţiunii pure” de Immanuel Kant. Acesta a fost dus la secţie, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii susţinea însă că este o interpretare greşită a gestului său şi nu este vinovat de nimic.
-„Nu o luam pentru mine, jur ! M-a rugat un prieten să îl ajut. Eu nu am nicio legătură cu imersiunea dihotomică în subconştientul iraţional al sinelui şi sincer, nu sunt un apologet al kantianismului”, a declarat politistul.
ªefii săi sunt însă convinşi că acesta este vinovat.
–„L-am observat mai de mult. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de înmatriculare”, a declarat pentru presa seful sau direct.
De asemenea, Inspectoratul de Poliţie a demarat o anchetă şi în privinţa celor doi poliţişti care l-au surprins pe primul politist mentionat.
–„Există nişte semne de întrebare vis ais de cei doi. Ce căutau ei în preajma librăriei ? Există premisele existenţei unei întregi filiere de poliţişti intelectuali”.
Ancheta continuă.. #-o
Un tip la gara, cere un bilet catre Eforie Sud si o intreaba pe doamna de la casa de bilete:
-Doamna am o intrebare... Pot sa iau cu mine in tren 120 kg de dulceata ???
-Domnule..cum sa luati 120 kg de dulceata ? Asta nu-i marfar, nu va putem lasa sa faceti asta !
Tipul vesel, se intoarce catre nevasta-sa si ii spune:
-Imi pare rau, dulceata, ai auzit ce a spus...Tu ramai acasa !!!
Un tip isi bănuia sotia ca-l înșală. A așteptat sa plece in acea seara la munca si a sărit intr-un taxi sa o urmărească. Asa a aflat ca lucra într-un bordel. Atunci ii spune taximetristului;
- Vrei sa faci repede 100 de euro? Taximetristu'.. - Sigur, ce trebuie sa fac?
- E simplu, intri înăuntru, o scoți afara pe nevasta-mea si o bagi in mașină ca s-o duc acasă Intra taximetristu si dupa câteva minute o scoate pe curva de par si o arunca in mașină;
- Ia, tine-o bine, zice. Tipul se uita la ea din cap pana in picioare si-i spune taximetristului; - Ce faci domne', asta nu-i sotia mea!!! - Știu, zice taximetristu', e soția mea ,ma duc înapoi după a ta!!!!
- Mamico, mi-ai spus ca ingerasii au aripi si pot zbura!
- Desigur,scumpa mea.
- Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea bonei ''ingeras''. Ea cand o sa zboare???
- Maine dimineata scumpo, maine dimineata...
Un cersetor suna la o usa si ii deschide o gospodina iritata, cu mainile in solduri, pusa pe scandal:
- Ce mai vrei, ma, si tu?
- Pai stiti, daca ati avea niste sticle goale de bere, pe care le-as putea vinde...
- Arat eu ca si cum as bea bere?!
- Aaa... atunci niste sticle goale de otet!?
Un om mai maruntel sta trist intr-o crasma, cu o bere in fata. Intra un barbat zdravan. Il bate pe cel micut pe umar si-i bea berea. Micutul incepe sa planga... Fericit, zdrahonul striga la el, privindu-l cu mila:
- Hei, ce te smiorcai asa... pentru o bere?
- Ei, nu numai pentru asta. Uite... azi-dimineata m-a parasit nevasta, mi-a golit contul la banca... mi-a lasat casa goala ! Pe urma m-au si concediat ! Nu am mai vrut sa traiesc...m-am asezat pe sina de cale ferata si trenul trece pe langa mine ! Am vrut sa ma spanzur si s-a rupt franghia ! Am vrut sa ma impusc dar s-a blocat revolverul ! Si acum, imi cumpar o bere din ultimii bani, torn otrava in ea... si vii tu si mi-o bei !...
Iţi place să fi mângâiat?
Să fii atins şi să fi pipăit?
ªi.. Să fi încins? Îţi place respiraţia celuilalt lângă urechea ta? Să îţi respire pe gât sau pe faţă ?
Îţi place să încerci poziţii noi ? Să începi rece şi să sfârşeşti cald şi transpirat ?
Ia AUTOBUZUL !!!!
O doamna il intreaba pe un copilas, destul de mic:
- Cati ani ai, puisor?
- Pi!
- Poftim?!?
- Pai, trei ani si paisprezece luni! Da' dumneata nu stii algebra?!?
Un roman ajunge in Germania si cere azil politic. Un ziarist il ia in primire:
- Ce puteti sa ne spuneti despre presedintele tarii dvs.?
- Deh, nu ma pot plange!
- Ce puteti sa ne spuneti despre libertatea presei?
- Deh, nu ma pot plange!
- Ce puteti sa ne spuneti despre coruptia din Romania?
- Deh, nu ma pot plange!
Si tot asa mai departe... pana la:
- Pai bine, domnule, daca-i asa atunci de ce cereti azil politic in Germania?
- Pai tocmai de aia, ca aici ma pot plange!
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)