De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Complimente în familie.
Soţia:
- Bărbatul trebuie să fie un pic mai frumos decât maimuţa !
Soţul:
- Femeia trebuie să fie un pic mai frumoasa decât maimuţa cu care trăieşte !
- Doctore, se plânge Bulă, nu prea sunt sigur de mine.
- Stai liniştit, zice doctorul, siguranţa absolută o au doar imbecilii.
- Sunteţi sigur, domnule doctor ?
-Absolut.
Un patron al unei galerii de artă sună un artist:
- Am o veste bună şi una proastă.
- Spuneţi-o pe cea bună.
- Un client s-a interesat de picturile dv. şi se întreba dacă se vor aprecia după moartea artistului. Când i-am zis că da, a cumpărat toate cele 15 picturi.
- Minunat ! Care e vestea proastă ?
- Cumpărătorul e doctorul dvs. ;)
Două blonde stau de vorbă:
- Vai dragă, spune una, bărbaţii ăştia nu au niciun pic de logică ...
- De ce, tu ?
- Azi a trebuit să-i explic o oră unui poliţist, că ieri eram cu alte sandale, din cauza asta permisul de conducere se află în altă poşetă.
Fata către mama sa:
- Mami, mami, tu mi-ai zis că îngerii au aripi şi pot zbura.
- Da draga mea, aşa este.
- Azi dimineaţă l-am auzit pe tati spunându-i menajerei “îngeraş”, ea când va zbura ?
- Mâine dimineaţă, scumpo, mâine dimineaţă.
Alinuţa avea de la o vreme un permanent rânjet tembel pe figură. Părinţii se duc cu ea la doctor:
- Domnule doctor, nu ştim ce are de rânjeşte aşa cu gura largă …
Doctorul se uită şi zice:
- Aţi încercat să îi slăbiţi codiţele ? #-o
Mitică îşi varsă oful la un pahar:
- Costele dragă, nu ştiu cum să-ţi spun, dar de la un timp nu mai pot să sufar trenurile.
- Da de ce, frate ?
- Păi, nevasta mi-a fugit cu un mecanic de locomotivă şi ori de câte ori aud trenul mă gândesc că mi-o aduce înapoi. :tease:
- Ce pereche frumoasă ! Vă stă bine împreună ! De cât timp sunteţi căsătoriţi ?
- Eu de zece ani, ea de şapte.
Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta. Si o cauta, si o cauta ... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, pe cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara.
MORALA 1 (pt barbati):
Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca una a fost si a luat-o dracu'.
MORALA 2 (pt femei):
Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu'.
Dumnezeu cand l-a creat pe Adam i-a spus:
-Ți-am oferit tot ce ți-ai putea dori vreodată. Ce altceva aș putea să mai fac pentru tine ? Adam, mormaind:
-Doamne, dacă nu cer prea mult, aș dori o ciorbă !
Și Dumnezeu a creat-o atunci pe Eva.
Ma duc dimineata la pescuit. Si stau, si stau ... Spre seara prind un amarat de pestisor galben … Ma uit in galeata: goala, manca-ti-as … Zic:
-Du-te-n amaru' tau, prapaditule !
Ma duc spre casa cu bicicleta ... ce sa vezi: se face-n Mertanu' asta, de zic toti ca l-am furat. Ajung acasa - o vila, manca-ti-as … O intreb pe Piranda:
- De unde-i fa vila asta, ca-ti mananc pipota ?!
- Nu stiu, ma tigane !
Ii povestesc ce-am patit, si-atunci imi zice tiganca:
-Ia o oala cu rame, si-i du la peste si-i multumeste !
Si-ajung la lac, il strig pe pestisor si-l intreb:
- Cum sa te rasplatesc, pestisorule ?
Si el zice ca are tot ce vrea, ca-i fermecat, manca-mi-ar ... da‘ zice ca ar vrea o partida de amor. Si se da de trei ori peste cap si se face mandretea asta de fata de 14 ani … onorata instanta ! :innocent:
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)