avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... lichidare srl
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

lichidare srl

Buna ziua, am fost asociata la o firma . iar sediul firmei este la mine acasa,
Din 2009 firma nu mai are activitate. iar in 2010 a fost declarata inactiva.
Am primit notificare de la un lichidator desemnat de recom, sa duc actele firmei in ternen de 5 zile
Nu am actele si nu sant administratorul sc , iar firma are datorii la banci , finante.
Ce se intampla daca nu trimit actele ? nu s-a mai depus balanta, bilant si nimic de fapt de 4 ani , srl nu are nici un bun nimic de lichidat numai datorii


Cel mai recent răspuns: rina68 , utilizator 15:56, 15 Iunie 2013
Se poate "asa ceva" cu o conditie. Sa nu va gaseasca vinovati pentru acele debite, iar creditorii sa nu solicite atragerea raspunderii pe persoana fizica !
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2013
trandafir2, moderator
multumesc mult tuturor pentru raspunsuri, cum spuneam s-a inceput procedura de lichidare, iar administratorul din cate stiu poate fi tras la raspundere,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi facut raspunzator? camaro camaro soc. are datorii de25oooron la stat,la care se adauga pen.15000ron ,nu mai sunt bunuri valoroase pe ea ,dar eu ca administrator nu mai sunt in firma de 7luni, ... (vezi toată discuția)
Declaratie de creanta depusa dupa termenul limita igna_florin igna_florin daca am depus o declaratie de creanta dupa trecerea termenului limita pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor asupra averii debitoarei, ce pot ... (vezi toată discuția)
Buna seara , am si eu o intrebare. am o firma care am deschis-o ... mariodurlej mariodurlej Buna seara , am si eu o intrebare. Am o firma care am deschis-o din 2008 si nu a fost folosita niciodata ,pana in 2014 am depus bilanturile dupa plecand ... (vezi toată discuția)