avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Consultare dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Consultare dosar penal

imi spuneti si mie va rog cum pot sa aflu rezultatul probelor biologice.stiu ca dosarul inca este la politie trebui sa intreb acolo? si ei sunt obligati sa-mi spuna?dosarul poate sa mil prezinte mie sau doar in prezenta unui avocat? astept raspunsuri cat mai urgent va multumesc celor care acordati timp unuia ca mine :)
Cel mai recent răspuns: mirceapmf , utilizator 22:28, 12 Iunie 2013
daca se tine cont de cifre ok am savarsit o infractiune, dar examenul pe care lam efectuat cu doctorul arata ca nu sunt afectat psiho-fizic in urma consumului de alcool, deci nu prezint un pericol social.dosarul in momentul de fata este la politie , afost la parchet dupa care sa intors .am mai dat o declaratie si urmeaza iar sa plece la parchet .din cate am inteles posibil sa-mi dea neinceperea urmaririi si sa iau o amenda.
Nu vreau sa va dezamagesc dar sincer nu vad aceasta posibilitate.
bineinteles dumneavoastra cunoasteti mai bine legea si va multumesc pt interesul acordat acestei discutii.mai am o intrebare de ce dosarul a fost la parchet dupa care sa intors la politie si urmeaza iar sa plece la parchet?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)
Solutionare ContSters104996 ContSters104996 Buna ziua, Exista un dosar penal cu acuzatia de calomnie, partile s.au inteles, dar dosarul a ajuns la parchet unde s.a dispus NUP, ce urmeaza acum: amenda ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)