imi spuneti si mie va rog cum pot sa aflu rezultatul probelor biologice.stiu ca dosarul inca este la politie trebui sa intreb acolo? si ei sunt obligati sa-mi spuna?dosarul poate sa mil prezinte mie sau doar in prezenta unui avocat? astept raspunsuri cat mai urgent va multumesc celor care acordati timp unuia ca mine :)
daca se tine cont de cifre ok am savarsit o infractiune, dar examenul pe care lam efectuat cu doctorul arata ca nu sunt afectat psiho-fizic in urma consumului de alcool, deci nu prezint un pericol social.dosarul in momentul de fata este la politie , afost la parchet dupa care sa intors .am mai dat o declaratie si urmeaza iar sa plece la parchet .din cate am inteles posibil sa-mi dea neinceperea urmaririi si sa iau o amenda.
bineinteles dumneavoastra cunoasteti mai bine legea si va multumesc pt interesul acordat acestei discutii.mai am o intrebare de ce dosarul a fost la parchet dupa care sa intors la politie si urmeaza iar sa plece la parchet?
Solutionare
ContSters104996
Buna ziua,
Exista un dosar penal cu acuzatia de calomnie, partile s.au inteles, dar dosarul a ajuns la parchet unde s.a dispus NUP, ce urmeaza acum: amenda ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup?
george70
Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)