avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Termen legal de eliberare autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Termen legal de eliberare autorizatie de functionare

Buna ziua,

Am solicitat catre Primarie eliberarea autorizatiei de functionare in termenul legal stabilit de consiliul local: pana la 31.03.2013. De atunci si pana acum nu am primit nici un raspuns: nici afirmatic nici negativ. De fiecare data cand merg la primarie toata lumea strange din umeri. As dori sa stiu daca exista un termen legal de avizare (pozitiva sau negativa) a autorizatiei de functionare si in cazul in care acest termen nu este respectat ce pot face?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare magazin Romeo_Coseraru Romeo_Coseraru Am cumparat un spatiu comercial intr-o comuna in Jud Bacau in anul 2005. Peste acest spatiu am ridicat un alt nivel fara autorizatie de constructie in anul ... (vezi toată discuția)
Eliberarea autorizatiei de constructie lotica lotica Care este termenul legal de eliberare a unei autorizatii de constructie de catre administratia locala? In baza carei legi? Daca administratia locala tot amana ... (vezi toată discuția)
Aviz de functionare primarie EraseMan EraseMan Buna ziua, Am infiintat o SRL de prestari servicii de publicitate. Am observat ca mai toate societatile din oras au un AVIZ DE FUNCTIONARE eliberat de ... (vezi toată discuția)