ContSters290615 
	    	Utilizator

ContSters290615 
	    	Utilizator	    

in contractul de vanzare cumparare apare si fosta concubina cu o cota de 50%din imobil.in 2008
 AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat

AV. GABRIELA GERBER 
	    	Avocat	    

alinda1 
	    	Utilizator

alinda1 
	    	Utilizator	    

alinda1, utilizator
 alinda1, utilizator 	
			~ final discuție ~
 alinda1	                   

buna ziua,
in 2006 sotul meu a cumparat un imobil pe care l-a platit integral din banii lui.toate celelalte lucrari de dupa cumparare au fost platite tot din ... (vezi toată discuția)
	                    alinda1	                   

buna ziua,
in 2006 sotul meu a cumparat un imobil pe care l-a platit integral din banii lui.toate celelalte lucrari de dupa cumparare au fost platite tot din ... (vezi toată discuția)

alinda1	                   

vreau sa va prezint o situatie si as vrea sa va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns,o lamurire.
in 2006 sotul meu a imputernicit o anumita persoana in ... (vezi toată discuția)
	                    alinda1	                   

vreau sa va prezint o situatie si as vrea sa va rog daca se poate sa-mi dati un raspuns,o lamurire.
in 2006 sotul meu a imputernicit o anumita persoana in ... (vezi toată discuția)

andreialo	                   

Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ii da procura sa poata vinde apartamentul, tatal isi cumpara o casa nu stiu sigur daca pe actele ... (vezi toată discuția)
	                    andreialo	                   

Daca tatal meu este divortat de mama, in urma divortului mama ii da procura sa poata vinde apartamentul, tatal isi cumpara o casa nu stiu sigur daca pe actele ... (vezi toată discuția)