avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... publicare anexa din Monitorul Oficial pe site-ul meu
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

publicare anexa din Monitorul Oficial pe site-ul meu

As vrea sa public o anexa dintr-un numar al Monitorului Oficial pe site-ul pe care il administrez, ca resursa vizibila tuturor celor care acceseaza site-ul. Motivul este faptul ca informatiile din aceasta anexa sunt foarte utile pentru categoria de populatie careia i se adreseaza site-ul.

Mentionez faptul ca as atasa aceasta anexa in format PDF, fara a-i aduce vreo modificare, si ca as cita corect sursa (publicatia).
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:07, 14 Iunie 2013
Legile si alte acte normative nu au copyright, dar documentul poate avea copyright. Solutia ar fi sa faceti copy/paste doar cu legea sau HG-ul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde putem prelua continutul unor acte normative pentru a le publica pe anumite saituri? bobar bobar Imi puteti spune de unde se poate prelua continutul actelor normative pe un site sau in publicatii? De exemplu vrem sa publicam o lege pe un site, dar de unde ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - online AdnMed AdnMed Buna ziua! Detin un site care ofera gratuit materiale educationale pentru invatamantul superior. In aceeasi nisa cu mine mai exista inca 2 site-uri: unul ... (vezi toată discuția)
Susțin publicarea oficialã a legislației româniei gratuit și integral! Roland Mindrila Roland Mindrila Susțin publicarea oficială a legislației României GRATUIT și INTEGRAL pe ... (vezi toată discuția)