avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Taxare inversa cereale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Taxare inversa cereale

Buna. Am o firma unde am introdus o factura cu taxare inversa de cereale. Acuma am avut o problema cu decontul 300 si am depus corectare si nu imi vrea sa accepte corectarea pentru ca factura cu taxare inversa apare si la jurnal de cumparari si la jurnal de vanzari. Ce sa fac? Folosesc programul saga si ei spun ca introducerea e corecta. Ce sa fac sa fie bine si la finante?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:06, 13 Iunie 2013
In decontul de T.V.A. achizitiile cu taxare inversa apar si la rd. 5, 6 sau/si 7, si la rd. 12.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara- program saga -ajutor sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Am introdus o factura pentru marfa din ungaria in intrari in valuta in saga si am pus la taxare inversa. Am facut decontul de tva si s-a majorat tva-ul ... (vezi toată discuția)
Declaratia 300 previas previas Am o nelamurire la completatea declaratiei 300 am bunuri achizitionate supuse masurilor de simplificare (taxare inversa),intrebarea este :la randul 10 pun ... (vezi toată discuția)
Taxarea inversa ionela_marcusanu ionela_marcusanu Buna ziua, am si eu o mare rugaminte: de curand am inceput sa am tranzactii ce presupun taxarea inversa de TVA, achizitii si vanzari....desi am citit tot ce ... (vezi toată discuția)