ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

ContSters215676 
	    	Utilizator

ContSters215676 
	    	Utilizator	    

ContSters215676, utilizator
 ContSters215676, utilizator 	
			 ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Gabi50 
	    	Utilizator

Gabi50 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alberta33	                   

Va rog daca 2 frati depun la casa de pensii locala cerere fiecare solicitand acelasi drept adica pensia pe luna in curs a tatalui lor decedat  cui  i se va ... (vezi toată discuția)
	                    alberta33	                   

Va rog daca 2 frati depun la casa de pensii locala cerere fiecare solicitand acelasi drept adica pensia pe luna in curs a tatalui lor decedat  cui  i se va ... (vezi toată discuția)

Mona Cotor	                   

As dori sa intreb, am dreptul sa ridic ultima pensie a sorei mele, decedate în data de 11 noiembrie?Mentionez ca sora mea nu are alți urmași, nu avem ... (vezi toată discuția)
	                    Mona Cotor	                   

As dori sa intreb, am dreptul sa ridic ultima pensie a sorei mele, decedate în data de 11 noiembrie?Mentionez ca sora mea nu are alți urmași, nu avem ... (vezi toată discuția)

valentinstate	                   

buna ziua         cum pot ridica ultima pensie a bunicului meu decedat in 4 ian 2013 in calitate de nepot el nemaiavind pe nimeni in viata de gradul ... (vezi toată discuția)
	                    valentinstate	                   

buna ziua         cum pot ridica ultima pensie a bunicului meu decedat in 4 ian 2013 in calitate de nepot el nemaiavind pe nimeni in viata de gradul ... (vezi toată discuția)