avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mai multe probleme SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mai multe probleme SRL

Buna ziua,

As dori rezolvarea la niste probleme legate de un SRL deschis in 2011. As dori sa nu ma judecati prea aspru, chiar daca stiu ca greselile facute sunt mari:
- 1 ) In 2011 am deschis un SRL si am inchiriat un sediu social care intre timp, dupa 1 an a expirat. Neavand banii necesari pentru prelungirea lui, a ramas asa...eu continuand sa am activitate. Cum pot repara asta, cum imi schimb sau imi innoiesc sediul social si ce amenzi risc?
-2) Aceeasi problema, lipsa de banuti. Am depus bilantul pentru 2012 si am avut impozit pe profit de 2000 lei pe care inca nu l-am platit, iar ieri am observat ca am contul poprit. Cand se va debloca? In momentul in care intra toti banii in cont si cei de la fisc se servesc ?
Astept raspunsuri si multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 20:14, 13 Iunie 2013
1. Daca nu reinnoiesti sediul, risti ca ONRC sa solicite dizolvarea firmei.
2. Contul se va debloca atunci cand fiscul va recupera toti banii. Iti recomand ca macar debitul principal sa il platesti ca sa nu se adune majorari. Apoi e mai greu de ajuns la 0...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva cf anaf din 2018. ce variante am? ZLOTACRISTINA ZLOTACRISTINA Bună seara, - srl-d (cu un singur asociat) a fost declarat inactiv de către ANAF în luna decembrie 2018, ptc nu am depus bilanț și declarații din ... (vezi toată discuția)
Inchiderea unui srl cu asociat unic la administratia financiara lilinda09 lilinda09 In urma dizolvarii la ONRC a unui srl cu asociat unic, pt etapa urmatoare, ONRC-ul cere SITUATIA FINANCIARA DE LICHIDARE (RES.BILANT) Ssi un CERTIFICAT FISCAL ... (vezi toată discuția)
Lichidare si radiere srl fara activitate VioletaIrina VioletaIrina Buna ziua! Anul trecut in mai am deschis un srl cu asociat unic pe numele meu, dar nu am reusit sa am nici u fel de activitate comerciala. Anul acesta as dori ... (vezi toată discuția)