avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Schimbarea functiei unui functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Schimbarea functiei unui functionar public

Buna ziua, sunt functionar public la o comuna, am avut promovare in functie in luna februarie 2013 cu f.b., calificativul in ultimii 2 ani f.b. nu am fost sanctionata niciodata as dori sa stiu in ce conditii primarul iti poate schimba functia sau suspenda din functie pentru niste nerealizari in incasarea impozitelor si taxelor constatate de Curtea de Conturi - neimputabile- fara ca persoana mea sa aiba vreo legatura in ducerea la indeplinire prin FISA POSTULUI, si daca totusi prin Legea administratiei publice art. 63 poate sa comita aceste schimbari din functie,suspendare sau rocada a atributiilor de serviciu intre 2 posturi.
Daca totusi in cazul in care o face care sunt etapele de contestare si ce atributii de serviciu voi executa.As mai dori sa va intreb daca atributiile unui functionar public active pe post le poate prelua o firma prestatoare.Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: aleko27 , utilizator 19:25, 20 Iunie 2013
pe ce motiv?

[editat de admin - 2.2. din Regulament: Sunt interzise: atacul la persoana, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator, hartuirea si mesajele menite sa provoace ceilalti useri. De asemenea, raspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare, sunt sanctionabile. Aceasta regula se refera atat la forum cat si la sistemul intern de mesagerie. O astfel de atitudine duce la stergerea mesajului si poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporara / permanenta.]
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
Admin, administrator
Ultima mea postare a fost legata de cea a utilizatorului aleko 27 referitor la mutarea temporara si in ce conditii se poate dispune . Dar daca nu intelegeti nici macar atat, meritati sa fiti mutata.
Cu placere pt ce v-am spus pana acum!
Nu este vb de constatare de abateri, daca motiveaza mutarea in intersul institutiei, se poate, conform articolului mentionat mai sus de catre avram oana, cu indeplinirea conditiilor. Este destul de usor sa motiveze mutarea.
Cu placere.
Ultima modificare: Vineri, 21 Iunie 2013
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare temporară funcționar public ElenaMS ElenaMS Sunt funcționar public inspector principal , Spclep. Mi s-a solicitat acordul pt mutare temporară pe o funcție temporar vacantă, urmând a mi se pune la ... (vezi toată discuția)
Mutare functionar public fara acordul lui ion60ion ion60ion buna ziua Este posibil ca un functionar public sa fie mutat in acceasi institutie pe un post vacant fara acordul lui? care este temeiul legal? multumesc. (vezi toată discuția)
Mutare in alt compartiment CAMO CAMO Buna ziua.Sunt f.p. in cadrul unei primarii comunale din 2001.Lucrez in cadrul compartimentului contabilitate si am functia de consilier principal.In anul 2012 ... (vezi toată discuția)