avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare termen evaluare liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare termen evaluare liberare conditionata

In conditiile unei supraglomerari in penitenciare, care este ratiunea amanarii termenelor de evaluare de catre comisiilor de eliberare conditionata ?

Alte discuții în legătură

Cedo rele conditii din penitenciar Cristeaalina86 Cristeaalina86 Buna ziua, Am o intrebare si daca poate cineva sa ma ajute. Sotul meu este incarcerat din februarie 2011 ...\"a beneficiat de recursul compensatoriu\" . A ... (vezi toată discuția)
Rapoarte penitenciar melinaR melinaR am o ruda in penitenciar si pe 30 luna ceasta intra in comisia de eliberare problema e ca are 3 rapoarte pe care l ea scos dar din ce imi spune el ca au ramas ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)