ContSters174925 
	    	Utilizator

ContSters174925 
	    	Utilizator	    

Nicoleta_Turcanu 
	    	Utilizator

Nicoleta_Turcanu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Nicoleta_Turcanu	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o opinie asupra situatiei urmatoare:
- am primit o notificare / chemare la conciliere care respecta termenul prohibitive de ... (vezi toată discuția)
	                    Nicoleta_Turcanu	                   

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu o opinie asupra situatiei urmatoare:
- am primit o notificare / chemare la conciliere care respecta termenul prohibitive de ... (vezi toată discuția)

Axel79	                   

In luna August 2010 am fost inundat de catre un vecin, i-am spus ca nu am pretentii de la el intrucat am asigurare. Am fost despagubit corespunzator de catre ... (vezi toată discuția)
	                    Axel79	                   

In luna August 2010 am fost inundat de catre un vecin, i-am spus ca nu am pretentii de la el intrucat am asigurare. Am fost despagubit corespunzator de catre ... (vezi toată discuția)

ContSters30487	                   

Buna seara! Cine ma poate informa si pe mine cu privire la o polita de asigurare rca incheiata, dar gresit termenul de valabilitate? Sunt agent de asigurare, ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters30487	                   

Buna seara! Cine ma poate informa si pe mine cu privire la o polita de asigurare rca incheiata, dar gresit termenul de valabilitate? Sunt agent de asigurare, ... (vezi toată discuția)