avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dezmembrare teren si iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dezmembrare teren si iesire din indiviziune

Buna ziua.Suntem 3 proprietari pe 48 ari si aceasta suprafata de teren este intabulata la un loc.Nu am facut dezmembrarea terenului si implicit iesirea din indiviziune.Eu doresc sa imi vand partea mea ,care mi se cuvine adica 16 ari, dar o persoana nu vrea sa semneze dezmembrarea in fata notarului.Persoana isi are domiciliul in Mun.Sf.Gheorghe,jud.Covasna iar eu in Mun.Toplita,jud.Harghita.Actiunea in instanta va trebui sa o depun la Sf.Gheorghe ,dar dupa ultimele reglementari trebuie sa recurg la un mediator.Acest lucru trebuie sa il fac inainte de o chema in judecata sau dupa si cat este taxa de mediere?Va rog sa imi dati lista mediatorilor autorizati din Mun.Sf.Gheorghe.Daca se ajunge la instanta va trebui facuta expertiza terenului?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: asud , utilizator 17:27, 17 Iunie 2013
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @asud,

Vă rog să nu mai interpretați ca reprezentând un atac personal ștergerea mesajelor dvs și să reacționați în consecință.

Odată postată o întrebare, va trebui să așteptați răspunsul, fără a face comentarii referitoare la faptul că nu s-a răspuns la ceea ce ați postat inițial. În caz contrar, moderatorii au datoria de a șterge postările respective ca fiind off-topic.

Prin urmare, vă invit să citiți cu atenție Regulamentul Forumului, în special Principiile Generale, care arată că: ,,Regulile de fata nu sunt menite sa limiteze activitatea vreunui utilizator, ci doar sa impuna anumite standarde in ceea ce priveste modul de comunicare pe forum.,,

Vă mulțumesc.

Cu stimă,
moderator Andrei Grigoriu

Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2013
andreigrigoriu, moderator
Astept raspunsul de cateva zile,dar si cand mi se raspunde se face in mod ambigu .Rugati pe cei implicati care raspund la intrebarile noastre sa fie mai concisi si mai la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propun ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri aidu aidu Propun sa fie adoptata o noua regula, ca moderatorii sa fie obligati sa raspunda la topicuri... cel putin la cele pe care le modereaza. De asemenea, sa fie ... (vezi toată discuția)
Abuzuri pe un forum aea aea Am probleme pe [EDITAT] un forum guvenat de abuzurile moderatorilor , azi le-am trimis somatie dar nu stiu ce pot face in situatia data : ... (vezi toată discuția)
Propunere de lege - terorism cu premeditare sub formă calificată ascunsă continuă ispires ispires Propunerea de lege se referă la activitățiile cu caracter grav care aduc prejudicii de orice fel oricăror grupuri care sunt în viață sau care au fost ... (vezi toată discuția)