avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confiscarea unui obiect care a fost furat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confiscarea unui obiect care a fost furat

Asi dori sa ma interesezi,am cumparat un tel mobil ,care era furat.Dupa zece minute a venit la mine politia.Am dat inapoi,au intocmit dosar pentru hot.La ce pot astepta eu? multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucc , utilizator 02:07, 18 Iunie 2013
Daca ati fost cumparator de buna-credinta, atunci nu aveti nicio problema.

Va multumesc.Dar ca martor cred ca o sa fiu chemat la tribunal.
Foarte probabil.Daca aveati cunostinta ca bunul e furat s-ar putea sa nu fiti chemat doar ca martor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare telefon mobil care ulterior s-a dovedit a fi furat nico98 nico98 Buna ziua. La sfarsitul lunii februrie am cumparat un telefon de la cunostinta unui coleg de servici ,cunostinta care a sustinut ca telefonul ii apartine,si ... (vezi toată discuția)
O problema pablo1984 pablo1984 buna ziua , am si eu o problema cu un pustan,acum cateva zile m-a rugat sa-i trimit un colet cu un telefon mobil spunandu-mi ca el nu-l poate trimite avand ... (vezi toată discuția)
Furt calificat ADRIAN CHELARU ADRIAN CHELARU Buna seara tuturor ! Am un prieten care a pus telefonul mobil pe tejgheaua unei consignatii, a scos bani din buzunar a cumparat ceva si cand sa-si i-a ... (vezi toată discuția)