Tinand cont ca asigurarile pentru cei sub 30 ani s-au scumpit enorm, eu cu 22 ani trebuie sa platesc 610 lei (la Carpatica).
Mi-a zis un prieten ca el il are trecut pe asigurare la rubrica utilizator pe tatal sau si plateste @250 lei pe 6 luni.
Am tot citit pe internet diferite articole si din ce am inteles, exista posibilitatea ca asiguratorul sa nu despagubeasca daca este alt utilizator pe RCA, iar masina in momentul accidentului era condusa de proprietar. Este adevarat?
Plus ca am vorbit cu un prieten care este broker de asigurari si mi-a spus ca ar putea "sa greseasca" cateva cifre din CNP ca sa-mi iasa asigurarea mai ieftina. Se poate face asa ceva?
Asigurarea se incheie pe numele proprietarului sau utilizatorului inscris in certificatul de inmatriculare, sau pe numele noului proprietar in cazul cumpararii autovehiculului.
Un sfat
alexutzu1234
buna ziua am o intrebare in legatura cu o masina.Tata a decedat si a ramas o masina pe numele lui si problema ii ca imi expira RCA pot sa fac RCA si pe alt ... (vezi toată discuția)